WYSYŁKA

dostawa

JUŻ OD

Jak być uczonym

Michał Heller

ISBN:
9788378865186
Wydawnictwo:
Copernicus Center Press
Rodzaj:
KSIĄŻKA
SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE

Najbardziej odczuwalną przyjemnością związaną z uprawianiem nauki nie jest stan posiadania wiedzy, lecz proces jej zdobywania. Przygoda pioniera, odkrywcy... Wysiłek i ryzyko... I droga, którą się pokonuje. Ale czy przyjemność byłaby aż tak wielka, gdyby się jednak nie było przekonanym, że droga ta dokądś prowadzi i że warto tam zmierzać?

Michał Heller dzieli się własnymi doświadczeniami w przeżywaniu wielkiej, choć - jak pisze - trudnej przygody, jaką jest uprawianie nauki. Może być ona źródłem ogromnej przyjemności związanej z odkrywaniem tajemnic świata, ale wymaga także wiele wysiłku i poświęceń. To niezwykle inspirująca lektura dla ludzi młodych, którzy dopiero wkraczają na naukową ścieżkę. Zawiera wiele praktycznych rad jak rozwijać swoje zdolności i jak godzić pracę twórczą z codziennym życiem.

Michał Heller - uczony, kosmolog, filozof i teolog. Laureat Nagrody Templetona i założyciel Centrum Kopernika Badań Interdyscyplinarnych w Krakowie. Autor m.in. książek Filozofia przypadku (CCPress 2012), Bóg i nauka. Moje dwie drogi do jednego celu (CCPress 2013), Granice nauki (CCPress 2014), Bóg i geometria. Gdy przestrzeń była Bogiem (CCPress 2015), Przestrzenie Wszechświata. Od geometrii do kosmologii (CCPress 2017).

Nowe Towar dostępny 9788378865186 12,24
CENA DETALICZNA19,90 zł
NASZA
CENA
12,24

DOSTĘPNOŚĆ:

Niska

Wysyłka w 1 dzień

Dostawa już od 9,99 zł
Obrazki srebrne i ikony Wszystkie
Recenzje czytelników
Średnia ocen: Brak ocen
5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Dodaj swoją recenzję

Mam konto

Nie mam konta

 

Skorzystaj z konta

Zaloguj się
Recenzje czytelników
KONTAKT Z NAMI

tel. 61 659 37 55 - Zamówienia - sklep internetowy

tel. 61 659 37 79 - Pakiety startowe

tel. 61 852 48 35 - Księgarnia Świętego Wojciecha
Plac Wolności 1

tel. 61 659 37 10 - Wydawnictwo

e-mail sklep@swietywojciech.pl

Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. akceptuję