WYSYŁKA

dostawa

JUŻ OD

Dieta wegańska na cztery pory roku

Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska, Ewa Sypnik-Pogorzelska

Liczba stron:
256
ISBN:
9788381511476
Wydawnictwo:
RM
Rodzaj:
KSIĄŻKA
SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE

Kluczem do prawidłowo zbilansowanej diety jest sezonowość – warto zwracać na nią uwagę przy robieniu zakupów. Dzięki temu mamy szansę na zdrowsze życie i wspomagamy działalność lokalną. W dobie globalnych rynków i technologii wspomagających wytwarzanie żywności często zapominamy, że najpyszniejsze warzywa i owoce to te, które dojrzewały we właściwym sobie czasie i miejscu. Wspomagacze i warunki transportu nie tylko psują ich smak, ale i obniżają wartości odżywcze. Warto więc wiedzieć, co i kiedy wrzucić do koszyka i do garnka.W ustaleniu wegańskiego menu z uwzględnieniem sezonowości pomagają doświadczone dietetyczki na co dzień pracujące w warszawskiej poradni Dietosfera.W książce znajdziesz:• informacje o korzyściach płynących ze stosowania diety wegańskiej,• makro- i mikroskładnikach w żywieniu weganina,• źródłach białek, tłuszczów, węglowodanów, witamin i minerałów,• składnikach niedoborowych w diecie wegańskiej i sposobach ich uzupełnienia,• przepisy na wyjątkowe wegańskie dania z uwzględnieniem sezonowości produktów.- opis pochodzi od Wydawcy

Nowe Towar dostępny 9788381511476 28,56
CENA DETALICZNA44,99 zł
NASZA
CENA
28,56

DOSTĘPNOŚĆ:

Niska

Wysyłka w 1 dzień

Dostawa już od 9,99 zł
Obrazki srebrne i ikony Wszystkie
Recenzje czytelników
Średnia ocen: Brak ocen
5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Dodaj swoją recenzję

Mam konto

Nie mam konta

 

Skorzystaj z konta

Zaloguj się
Recenzje czytelników
KONTAKT Z NAMI

tel. 61 659 37 55 - Zamówienia - sklep internetowy

tel. 61 659 37 79 - Pakiety startowe

tel. 61 852 48 35 - Księgarnia Świętego Wojciecha
Plac Wolności 1

tel. 61 659 37 10 - Wydawnictwo

e-mail sklep@swietywojciech.pl

Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. akceptuję